Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle çok yükseğe çıkmak

Rüyada asansörle çok yükseğe çıkmak

Rüyada asansörle çok yükseğe çıkmak zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına inanılır.

Rüyada asansörle çok yükseğe çıkmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren alışverişler yapabilir ya da dekorasyon değiştirebilir, çevre değişikliğine gidebilir veya geleceğinizi ilgilendiren planlar yapabilirsiniz.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine delalet eder.

Rüyada asansörle yüksek binaya çıkmak sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörle yükseklere çıkmak en önemli anlarda destek görüleceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle çok yükseğe çıkmak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına delalet eder.

Rüyada asansörle çok yükseklere çıkmak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörle yükseğe çıkmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada asansörde inip çıkmak her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalet eder.

Rüyada asansörden inip merdivenle çıkmak bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments