Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansör inmek

Rüyada asansör inmek

Rüyada asansör inmek her anlamda güçleneceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına inanılır.

Rüyada asansör inmek gördüyseniz:

  • Finansal durumunuzu veya iş hayatınızı ilgilendiren ilişkiler ön plana çıkmaya başlıyor.

Rüyada asansörle çıkmak inmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörle çıkıp inmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına alamet eder.

Rüyada asansörle yerin altına inmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, toplumda yükseleceğine alamet eder.

Rüyada asansörle yerin dibine inmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, şifa edineceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, borçlarının kapanacağına işaret eder.

Rüyada asansörle hızlı inmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada asansörle aşağı inmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine delalet eder.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments