Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörden çıkmak

Rüyada asansörden çıkmak

Rüyada asansörden çıkmak hedeflerini tutturmayı başaracağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada asansörden çıkmak gördüyseniz:

  • Olumlu olabilecek bağlantılar kurmanız mümkün olabilir.

Rüyada asansörle çıkmak ve inmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada asansörle binaya çıkmak var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada asansörle yukarıya çıkmak gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle yüksek binaya çıkmak muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, parasının ve malının çoğalacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada asansörle üst kata çıkmak kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada asansörle hızla yukarı çıkmak ekonomik şartlarının iyileşeceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada asansörle çıkmak inmek mali sorunlarının çözüleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle göklere çıkmak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, sıkıntılarını aşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments