Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle inip çıkmak

Rüyada asansörle inip çıkmak

Rüyada asansörle inip çıkmak mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada asansörle inip çıkmak gördüyseniz:

  • Duygusal, estetik, entelektüel veya mental büyüme için ne gerekiyorsa yapabilirsiniz.

Rüyada asansörle inip çıkmak en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada asansörde inip çıkmak kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, huzura kavuşacağına inanılır.

Rüyada asansörden inip merdivenle çıkmak hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörle inip çıktığını görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada merdiven inip çıkmak oldukça kazançlı işler yapacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden inip çıkmak büyük aksilikler yaşayacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işarettir.

Rüyada yokuş inip çıkmak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenden inip çıkmak sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments