Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörde inip çıkmak

Rüyada asansörde inip çıkmak

Rüyada asansörde inip çıkmak günah işlemeyi terk edeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, gün yüzü görmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada asansörde inip çıkmak gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermek isteyen kişiler olabilir.

Rüyada asansörde inip çıkmak sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, heveslerin söneceğine inanılır.

Rüyada asansörden inip merdivenle çıkmak bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına rivayet eder.

Rüyada asansörle inip çıkmak her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine yorulur.

Rüyada asansörle inip çıktığını görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine işarettir.

Rüyada merdivene inip çıkmak zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inip çıkmak aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdiven inip çıkmak evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine işarettir.

Rüyada merdivenden inip çıkmak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments