Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörden yukarı çıkmak

Rüyada asansörden yukarı çıkmak

Rüyada asansörden yukarı çıkmak kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ailesini hem gururlandıracağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına delalet eder.

Rüyada asansörden yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek veya keşfetmek isteyebilirsiniz.

Rüyada asansörle hızla yukarı çıkmak ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörde yukarı çıkmak bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, elinin döneceğine, güzel bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Rüyada asansörle yukarıya çıkmak nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada asansöre binip yukarı çıkmak kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Rüyada asansörden yukarı çıkmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, zararların üst üste geleceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada asansörle yukarı çıktığını görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına yorulur.

Rüyada tepeden yukarı çıkmak kadim dostlar edineceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına delalettir.

Rüyada bayır yukarı çıkmak hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments