Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kedinin ısırdığını görmek

Rüyada beyaz kedinin ısırdığını görmek

Rüyada beyaz kedinin ısırdığını görmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, hayırlı günler yaşayacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına işarettir.

Rüyada beyaz kedinin ısırdığını gördüyseniz:

  • Yeni planlar ya da yöntemler için gerekli çalışmaları yaparken etraftaki kişileri hoş tutmayı da unutmamanız gerekiyor.

Rüyada beyaz kedinin ısırdığını görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin bacağını ısırdığını görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, her geçen gün başarıların artacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin parmak ısırdığını görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına yorulur.

Rüyada kedinin ısırdığını görmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada kedi yavrusunun ısırdığını görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine inanılır.

Rüyada sarı kedinin ısırdığını görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine inanılır.

Rüyada kedinin ayağını ısırdığını görmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada kedinin seni ısırdığını görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments