Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin kafasını ezmek

Rüyada köpeğin kafasını ezmek

Rüyada köpeğin kafasını ezmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kötülüklerden uzak olacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, şerefli bir hayat süreceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, umutlarının tazeleneceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğin kafasını ezmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde anlaşmazlık veya kavgalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada köpeğin kafasını ezmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare kafası ezmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan kafasını ezmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada farenin kafasını ezmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafa ezmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin kafasını ezmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada yılanın kafasını ezmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada yılanın kafasını ezdiğini görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, maddi olarak güç kazanacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments