Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin gözünü çıkarmak

Rüyada köpeğin gözünü çıkarmak

Rüyada köpeğin gözünü çıkarmak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, kalp kırıklığı olacağına, iş ve mekan değiştireceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin gözünü çıkarmak gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi hızlandırmak veya belli bir ivme kazanmak istiyorsanız, alışıldık yöntemler veya bildik yollardan değil orijinal şekilde ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada köpeğin gözünü çıkarmak toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına delalet eder.

Rüyada gözünden solucan çıkarmak kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, çok mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlerini çıkarmak masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, her zaman çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözünden kıl çıkarmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine inanılır.

Rüyada gözünden iğne çıkarmak nahoş sözler işiteceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada göz çıkarmak konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına inanılır.

Rüyada kedinin gözünü çıkarmak tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada gözü çıkarmak beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments