Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünden solucan çıkarmak

Rüyada gözünden solucan çıkarmak

Rüyada gözünden solucan çıkarmak işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, yalnız hissetmeye, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe rivayet etmektedir.

Rüyada gözünden solucan çıkarmak gördüyseniz:

  • Sürekli karşınıza gelen sorunlar bir kez daha yüzünü gösterebilir.

Rüyada gözünden solucan çıkarmak kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına delalettir.

Rüyada topraktan solucan çıkarmak borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada vücuttan solucan çıkarmak doyasıya hasret gidereceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolundan solucan çıkarmak kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada ağzından solucan çıkarmak yaşam standartlarının artacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine tabir olunur.

Rüyada solucan çıkarmak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işaret eder.

Rüyada burnundan solucan çıkarmak kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin gözünü çıkarmak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments