Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz çıkarmak

Rüyada göz çıkarmak

Rüyada göz çıkarmak onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, kolaylığa kavuşacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz çıkarmak gördüyseniz:

  • Rüyalarda artış var.

Rüyada kedinin gözünü çıkarmak borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada birinin gözünü çıkarmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözünden çapak çıkarmak çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi gözünü çıkarmak elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlerini çıkarmak ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, çok sevineceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözünden bir şey çıkarmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözünden iğne çıkarmak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, kendisine olan güvenin artacağına yorulur.

Rüyada gözünden kirpik çıkarmak bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments