Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü çıkarmak

Rüyada gözü çıkarmak

Rüyada gözü çıkarmak hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, başının belaya girmeyeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada gözü çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda açık davranmamanız veya sır saklamanız problemlere neden olabilir.

Rüyada göz çıkarmak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, hayırlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının gözünü çıkarmak ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözünden iğne çıkarmak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi gözünü çıkarmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada gözlerini çıkarmak işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada birinin gözlerini çıkarmak manevi olarak huzur içinde olacağına, zararlarını telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada gözünden kıl çıkarmak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine işaret eder.

Rüyada birinin gözünü çıkarmak hırpalanacağına, darp edileceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments