Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerini çıkarmak

Rüyada gözlerini çıkarmak

Rüyada gözlerini çıkarmak kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerini çıkarmak gördüyseniz:

  • İpuçlarını takip ederek kördüğüm haline gelmiş olayları biraz olsun çözebilirsiniz.

Rüyada gözünden iğne çıkarmak çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, helal kazanç elde edeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi gözü çıkarmak dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada başkasının gözünü çıkarmak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, onu uyaracağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada kedinin gözünü çıkarmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına delalettir.

Rüyada gözünden solucan çıkarmak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada gözünden bir şey çıkarmak işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada göz çıkarmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birinin gözünü çıkarmak çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments