Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünden iğne çıkarmak

Rüyada gözünden iğne çıkarmak

Rüyada gözünden iğne çıkarmak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, kazancın artmasına, büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada gözünden iğne çıkarmak gördüyseniz:

  • Tuhaf davranmaya başlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada gözünden iğne çıkarmak eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalet eder.

Rüyada vücudundan iğne çıkarmak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalet eder.

Rüyada topuktan iğne çıkarmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada koldan iğne çıkarmak yapılan çalışmaların zarar vereceğine, yetkili bir göreve atanacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine delalet eder.

Rüyada kafadan iğne çıkarmak aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözden iğne çıkarmak sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına rivayet eder.

Rüyada dişten iğne çıkarmak kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, arkasından iyi konuşulacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına işaret eder.

Rüyada arı iğnesini çıkarmak bolluk içine olacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments