Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin çenesini kırmak

Rüyada köpeğin çenesini kırmak

Rüyada köpeğin çenesini kırmak attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, zor bir döneme gireceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin çenesini kırmak gördüyseniz:

  • İş bölümü yapmak olası sorunların önüne geçebilir.

Rüyada köpeğin çenesini kırmak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin çenesini kırmak çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çene kırmak rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, kötü günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının çenesinde kıl görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına işarettir.

Rüyada uzun çene görmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çenenin kilitlendiğini görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine inanılır.

Rüyada çeneyi sıkmak malına mal, parasına da para ekleyeceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, cebinin para göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çene öpmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments