Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çene kırmak

Rüyada çene kırmak

Rüyada çene kırmak yalnız kalmak isteyeceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, bolluk içine olacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada çene kırmak gördüyseniz:

  • Aslında çok da istekli olmadığınız veya sezgilerinizin size onay vermedi maceralara atılıyor, imzalar atıyor veya planlara dahil oluyor olabilirsiniz.

Rüyada birinin çenesini kırmak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada çene kırmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin çenesini kırmak sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, işlerin düzgün gideceğine rivayet eder.

Rüyada çenenin bağlandığını görmek kalabalıktan uzak olacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına işaret eder.

Rüyada kırık çene görmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çenenin kanadığını görmek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çenenin uzadığını görmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kazancını katbekat arttıracağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çene öpmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments