Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çene öpmek

Rüyada çene öpmek

Rüyada çene öpmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına inanılır.

Rüyada çene öpmek gördüyseniz:

  • Duygularınız, arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde davranışlarınızı yönlendirebilir.

Rüyada çene öpmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kadının çenesinden kıl koparmak dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına rivayet eder.

Rüyada kırık çene görmek kötü karakterli bir kadına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada çene çıkması görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalettir.

Rüyada çenenin kilitlendiğini görmek gözyaşının kuruyacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine alamet eder.

Rüyada çenenin kıllandığını görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çene kırmak daha iyi anlaşır olacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada çene kırılması görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments