Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çenenin kilitlendiğini görmek

Rüyada çenenin kilitlendiğini görmek

Rüyada çenenin kilitlendiğini görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, bir araya geleceğine, elinin dara düşmeyeceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, umutlanacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çenenin kilitlendiğini gördüyseniz:

  • Artan eleştiri veya şikayetlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada çenenin kilitlendiğini görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada çene kilitlenmesi görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çenesinde tüy görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada ölü çenesi bağlamak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çenenin uzadığını görmek aksiliklerin son bulacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına rivayet eder.

Rüyada çenenin kıllandığını görmek işlerin düze çıkarılacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çenenin bağlandığını görmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, iş hayatında saygı göreceğine rivayet eder.

Rüyada çene tutulması görmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments