Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeneyi sıkmak

Rüyada çeneyi sıkmak

Rüyada çeneyi sıkmak ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, yeni bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada çeneyi sıkmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı düşünmeniz durumunda yepyeni çevrelere açılabilme şansını yakalayacaksınız.

Rüyada çeneyi sıkmak sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada çene sıkmak kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına delalet eder.

Rüyada çene kılı görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çenesi çıkmak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada çene kemiği görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çenesinde sivilce görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çenenin kıllandığını görmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet eder.

Rüyada çene kayması görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine, çok büyük hayır duaları alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments