Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun çene görmek

Rüyada uzun çene görmek

Rüyada uzun çene görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, yüzünün her daim güleceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, başarılarının katlanacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına inanılır.

Rüyada uzun çene gördüyseniz:

  • Dikkat çekmek istediğiniz konularda istediğiniz katılımı sağlamakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada uzun çene görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine işaret eder.

Rüyada çenenin kırıldığını görmek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çene öpmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine delalet eder.

Rüyada çene kırılması görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çene kemiği görmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çenesi tutulmak düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, kalp kırıklığına neden olacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına rivayet eder.

Rüyada çene sıkmak attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına yorulur.

Rüyada alt çene dişi görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments