Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adam tekmelemek

Rüyada adam tekmelemek

Rüyada adam tekmelemek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, büyük zorluklar geçireceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada adam tekmelemek gördüyseniz:

  • Belli olayların, tekliflerin, işlerin veya davetlerin faydaları giderek daha da belirgin hale gelebilir.

Rüyada adam tekmelemek arzularınızın gerçekleşeceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine alamet eder.

Rüyada yılan tekmelemek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini tekmelemek o kişiye zararının dokunacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare tekmelemek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada domuz tekmelemek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada atın tekmelediğini görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine rivayet eder.

Rüyada kediyi tekmelemek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına yorulur.

Rüyada köpek tekmelemek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments