Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansöre binip yukarı çıkmak

Rüyada asansöre binip yukarı çıkmak

Rüyada asansöre binip yukarı çıkmak maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına rivayet eder.

Rüyada asansöre binip yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almak istiyorsanız bazı konularda bilgi edinmeniz veya bazı yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekebilir.

Rüyada asansöre binip yukarı çıkmak içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine delalet eder.

Rüyada asansöre binip çıkmak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörle hızla yukarı çıkmak kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada asansörden yukarı çıkmak kazancının azalmayacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına rivayet eder.

Rüyada asansörle yukarıya çıkmak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, işlerin bozulacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına yorulur.

Rüyada asansörde yukarı çıkmak aralarından su sızmayacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansöre binip inmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments