Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansöre binip çıkmak

Rüyada asansöre binip çıkmak

Rüyada asansöre binip çıkmak işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, dileklerinin yerine geleceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Rüyada asansöre binip çıkmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, bunu başarabilecek bir kişi varsa, o da sizsiniz.

Rüyada asansöre binip çıkmak işlerinin hep yolunda gideceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine delalettir.

Rüyada asansöre binip yukarı çıkmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansöre binip yükselmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, malının artmasına, bereketlenmesine, rakiplerini geride bırakacağına delalettir.

Rüyada asansöre binip inmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına işaret eder.

Rüyada asansöre binip uçmak ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, kısmetsizlik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada uçağa binip uçtuğunu görmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada bisiklete binip kaçmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments