Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansöre binip yükselmek

Rüyada asansöre binip yükselmek

Rüyada asansöre binip yükselmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansöre binip yükselmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkide olan biteni hafife alıyor olabilirsiniz.

Rüyada asansöre binip yükselmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçağa binip yükselmek işlerinin daha kötüye gideceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansöre binip uçmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, işlerini yoluna koyacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada asansöre binip yukarı çıkmak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına yorulur.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, başarıyla geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansöre binip çıkmak fırsatların heba edileceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, kolaylığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansöre binip inmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada asansörde yükselmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments