Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşmadığın arkadaşınla konuşmak

Rüyada konuşmadığın arkadaşınla konuşmak

Rüyada konuşmadığın arkadaşınla konuşmak bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada konuşmadığın arkadaşınla konuşmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar müdahale etmek için can atsanız da, bırakın, işler sizin katkınız kayıtlara geçmeden, kendi hızında ortaya çıksın.

Rüyada konuşmadığın arkadaşınla konuşmak arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine inanılır.

Rüyada hiç konuşmadığın biriyle konuşmak müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada konuşmak isteyip konuşamamak güzel sözler işiteceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada konuşmak isteyipte konuşamamak mutlu ve güzel günlerin geleceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına işarettir.

Rüyada konuşmadığı biriyle konuşmak attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına alamet eder.

Rüyada konuşmadığın birisiyle konuşmak onlar tarafından çok sevileceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına yorulur.

Rüyada arkadaşınla konuştuğunu görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments