Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşmak isteyipte konuşamamak

Rüyada konuşmak isteyipte konuşamamak

Rüyada konuşmak isteyipte konuşamamak insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına delalettir.

Rüyada konuşmak isteyipte konuşamamak gördüyseniz:

  • Çabuk pes etmemeli, istediğiniz sonuçları alana kadar devam etmelisiniz.

Rüyada konuşmak isteyipte konuşamamak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, itibar göreceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada konuşmak isteyip konuşamamak yakın akrabadan gelecek habere, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada konuşmadığı biriyle konuşmak alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada konuşmadığın arkadaşınla konuşmak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına işarettir.

Rüyada hiç konuşmadığın biriyle konuşmak işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, aradığı çareleri bulacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala işaret etmektedir.

Rüyada konuşmadığın birisiyle konuşmak kazancını günden güne daha da arttıracağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına yorulur.

Rüyada ispanyolca konuşmak ağız tadının yerine geleceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, kıdem atlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments