Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşmadığı biriyle konuşmak

Rüyada konuşmadığı biriyle konuşmak

Rüyada konuşmadığı biriyle konuşmak çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, büyük atılımlar yapacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına delalet eder.

Rüyada konuşmadığı biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, eğitim, hukuk veya medya konularında yenileyici etkiler veya yeni olanaklar kendini gösterebilir.

Rüyada hiç konuşmadığın biriyle konuşmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada konuşmadığın arkadaşınla konuşmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, sıkılacağı bir haber almaya alamet etmektedir.

Rüyada konuşmadığı biriyle konuşmak dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada konuşmak isteyip konuşamamak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada konuşmadığın birisiyle konuşmak ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada konuşmak isteyipte konuşamamak girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, daha bir sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada konuşan beyaz kedi görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments