Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç konuşmadığın biriyle konuşmak

Rüyada hiç konuşmadığın biriyle konuşmak

Rüyada hiç konuşmadığın biriyle konuşmak fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hiç konuşmadığın biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Sonra davranışlarınız oldukça belirgin bir şekilde asabileşebilir.

Rüyada hiç konuşmadığın biriyle konuşmak evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin hiç konuşmadığını görmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin hiç konuşmadığını görmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, beklediklerini duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hiç konuşmadığın birini görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada biriyle hiç konuşmamak aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine inanılır.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle konuşmak yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada hiç tanımadığı birini görmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına delalet eder.

Rüyada hiç görmediği biriyle evlenmek yeni insanlarla tanışacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments