Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşmadığın birisiyle konuşmak

Rüyada konuşmadığın birisiyle konuşmak

Rüyada konuşmadığın birisiyle konuşmak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada konuşmadığın birisiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken bazı prensiplerinizde ödün vermemek için çaba göstermenizde fayda var.

Rüyada konuşmadığı biriyle konuşmak bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada konuşmadığın arkadaşınla konuşmak uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, geleceğine bakacağına tabir olunur.

Rüyada konuşmak isteyip konuşamamak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada konuşmadığın birisiyle konuşmak size başarı getirecek adımlar atmanıza, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada konuşmak isteyipte konuşamamak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hiç konuşmadığın biriyle konuşmak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, umutlarının çoğalacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin başkasıyla konuştuğunu görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments