Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşarak uyanmak

Rüyada konuşarak uyanmak

Rüyada konuşarak uyanmak kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine işarettir.

Rüyada konuşarak uyanmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin gerçeğe yakınlığı konusunda daha dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada konuşarak uyanmak önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına delalettir.

Rüyada sabah uyanmak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, çektiği yokluğun unutulacağına inanılır.

Rüyada kuran okuyarak uyanmak işlerini yoluna koyacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine işarettir.

Rüyada aniden uyanmak yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada başka bir evde uyanmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine delalet eder.

Rüyada ölecekken uyanmak yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, başarıya ve zafere doymayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalettir.

Rüyada düşerken uyanmak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü uyandırmak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments