Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabah uyanmak

Rüyada sabah uyanmak

Rüyada sabah uyanmak şansının geri döneceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, bol rızık elde edeceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada sabah uyanmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu düzenlemeniz gerekiyor.

Rüyada sabah uyanmak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, makamının ve ününün artacağına işaret eder.

Rüyada sabah ezanında uyanmak maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sabah namazına uyandırılmak projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada sabah namazına uyanmak kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada sabah namaz kılmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık sabah görmek dostlarını da iyi seçeceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada sabah namazı kılmak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sabah ezanı görmek köşeye sıkıştıracağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments