Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran okuyarak uyanmak

Rüyada kuran okuyarak uyanmak

Rüyada kuran okuyarak uyanmak kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, yenilenme yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada kuran okuyarak uyanmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki yargılarınız size zorluklar getirebilir.

Rüyada kuran okuyarak uyanmak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, günahlarının affedileceğine rivayet eder.

Rüyada yasin okuyarak uyanmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına yorulur.

Rüyada ezan okuyarak uyanmak hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, gönlünün rahata ereceğine, huzurun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada ezan okunurken uyanmak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sure okuyarak uyanmak işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, işlerine dört elle sarılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına inanılır.

Rüyada dua okuyarak uyanmak sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada ayetel kürsi okuyarak uyanmak günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuran sesiyle uyanmak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, kudretinin yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments