Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü uyandırmak

Rüyada ölüyü uyandırmak

Rüyada ölüyü uyandırmak durgun giden işlerin açılacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, kasasının ağırlaşacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü uyandırmak gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştınız sonra iyiden iyiye kaybediyorsunuz.

Rüyada ölüp uyanmak şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü tarafından uyandırılmak her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, istediği noktalara geleceğine, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye rivayet eder.

Rüyada ölüyü uyandırmak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına inanılır.

Rüyada ölü uyandırmak başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine delalettir.

Rüyada ölürken uyanmak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada ayetel kürsi okuyarak uyanmak sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada depremle uyanmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada namaz kılarak uyanmak başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments