Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölecekken uyanmak

Rüyada ölecekken uyanmak

Rüyada ölecekken uyanmak maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, anne baba duaları alınacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, işlerin bozulacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine delalettir.

Rüyada ölecekken uyanmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde diğer kişilerin sorunlarına veya yaşadıkları olaylara dikkatli yaklaşmanız gerekebilir.

Rüyada düşmeden uyanmak doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına inanılır.

Rüyada kendi kendini uyandırmak neşenin yerine geleceğine, inancının eksileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından uyandırılmak anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına işaret eder.

Rüyada uykudan uyandırmak elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada elleri kınalı uyanmak hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, ünleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada çığlık atarak uyanmak rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada gülümseyerek uyanmak işinin gücünün yaver gideceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada acıyla uyanmak sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments