Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşan keklik görmek

Rüyada konuşan keklik görmek

Rüyada konuşan keklik görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine, dertlerin başlayacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada konuşan keklik gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söz veya hareketlerinden rahatsızlık duyabilirsiniz.

Rüyada konuşan keklik görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada kınalı keklik görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına işarettir.

Rüyada keklik tutmak beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, yokluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş keklik görmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, maddi zarara gireceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine tabir olunur.

Rüyada keklik yumurta görmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada keklik sesi duymak kötü yola sapmayacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada keklik ölüsü görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada keklik ve yumurtasını görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, gülüp eğleneceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments