Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kınalı keklik görmek

Rüyada kınalı keklik görmek

Rüyada kınalı keklik görmek alım gücünün artacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, yol kat edeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine işarettir.

Rüyada kınalı keklik gördüyseniz:

  • Maddi konularda danışmanlık almanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kınalı keklik görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, ekmeğinin azalmayacağına delalet eder.

Rüyada konuşan keklik görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel keklik görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, kurulu düzeni olacağına işaret etmektedir.

Rüyada keklik yumurtası görmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişi keklik görmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, malını ve parasını sağlama alacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada keklik avladığını görmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada keklik yavrusu görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına yorulur.

Rüyada keklik palaz görmek maddi imkânlarının azalacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments