Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş keklik görmek

Rüyada ölmüş keklik görmek

Rüyada ölmüş keklik görmek yenileneceğine ve can bulacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş keklik gördüyseniz:

  • Hatalarından ya da başarısızlıklarından sizi sorumlu tutmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kınalı keklik görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada keklik sevmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına delalet eder.

Rüyada keklik eti yemek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına yorulur.

Rüyada evin içinde keklik görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, problemlere çözüm bulunacağına işaret eder.

Rüyada yavru keklik görmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada iki keklik görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada keklik satın almak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, şans ve kısmet elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments