Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keklik sesi duymak

Rüyada keklik sesi duymak

Rüyada keklik sesi duymak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada keklik sesi duymak gördüyseniz:

  • Çocukca davranışlar içindesiniz.

Rüyada keklik sesi duymak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada keklik eti yemek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada keklik avına gitmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada siyah keklik görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişi keklik yakalamak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, onları okula göndereceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada keklik yemek evi kendisinin çekip çevireceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine inanılır.

Rüyada keklik öldürmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına yorulur.

Rüyada keklik sürüsü görmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments