Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keklik tutmak

Rüyada keklik tutmak

Rüyada keklik tutmak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, kötü kişilere yakın olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, işlerin toparlanacağına, dualarının karşılığını alacağına işarettir.

Rüyada keklik tutmak gördüyseniz:

  • Değişiklik ihtiyacınız artıyor.

Rüyada keklik tutmak çeşitleneceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalettir.

Rüyada keklik eti yemek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada keklik ve güvercin görmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına alamet eder.

Rüyada canlı keklik yakalamak hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada keklik kesmek kısa süreli hastalık yaşamasına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada keklik avladığını görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada konuşan keklik görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada keklik yumurta görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments