Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörde kalmak ve kurtulmak

Rüyada asansörde kalmak ve kurtulmak

Rüyada asansörde kalmak ve kurtulmak bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörde kalmak ve kurtulmak gördüyseniz:

  • Takdir görmediğiniz hissine kapılabilirsiniz, geçici bir durum önemsemeyin.

Rüyada asansörde kalmak ve kurtulmak kem gözlere geleceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine delalettir.

Rüyada asansörden kurtulmak her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada asansörde kalıp kurtulmak rahata ereceğine, ferahlayacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşen asansörden kurtulmak sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşıyla asansörde kalmak iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansörden kalmak zor zamanlar yaşayacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörün içinde kalmak sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine işaret eder.

Rüyada asansörde asılı kalmak kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments