Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörde kalıp kurtulmak

Rüyada asansörde kalıp kurtulmak

Rüyada asansörde kalıp kurtulmak çok büyük kısmetler elde edileceğine, kimseye minnet etmeyeceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, solan yüzünün güleceğine, ekmeksiz kalacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansörde kalıp kurtulmak gördüyseniz:

  • Farklı düşünceler nedeniyle arkadaşlık ilişkilerinizde iniş çıkışlar söz konusu olabilir.

Rüyada asansörde kalıp kurtulmak hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına yorulur.

Rüyada kalıp sabun görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalıp çikolata görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına tabir olunur.

Rüyada bir kalıp peynir görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına işarettir.

Rüyada peynir kalıpları görmek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, kara kara düşüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile kalıp düşürmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın kalıbı görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada altın kalıp görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments