Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörden kurtulmak

Rüyada asansörden kurtulmak

Rüyada asansörden kurtulmak gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, onların mutlu haberlerini alacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörden kurtulmak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken şeyleri kendinizin yürürlüğe koyması gerekiyor.

Rüyada asansörde kalmak ve kurtulmak rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörden kurtulmak hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, büyük bir işe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada düşen asansörden kurtulmak ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörde kalıp kurtulmak atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansör yapmak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörün koptuğunu görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde asansör görmek onun yolundan ayrılmayacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına inanılır.

Rüyada asansörle çok yükseklere çıkmak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments