Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kalamadığını görmek

Rüyada hamile kalamadığını görmek

Rüyada hamile kalamadığını görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalet eder.

Rüyada hamile kalamadığını gördüyseniz:

  • Öğleden sonra üzerinizde otorite sahibi olan kimselerden bazı lütuflar görmeniz olasıdır.

Rüyada hamile kalacağını duymak kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kafasını toparlayacağına delalet eder.

Rüyada hamile kalacağını öğrenmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine işarettir.

Rüyada hamile kalan birini görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine yorulur.

Rüyada hamile kalamadığını görmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kalacağını görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada hamile kalamamak çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada trenin altında kalan birini görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalaşnikofla ateş etmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments