Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörde kalan birini görmek

Rüyada asansörde kalan birini görmek

Rüyada asansörde kalan birini görmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, rakiplerine yenileceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, işlerinin ağırlaşacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına işaret eder.

Rüyada asansörde kalan birini gördüyseniz:

  • Sizinle tartışmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada asansörde kalan birini görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, geçim derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada asansörde kalan birini kurtarmak haksızlığa uğrayacağına, tecrübe kazandıracağına, esenliğe kavuşulacağına işarettir.

Rüyada kalacak yer aramak aksiliklerin son bulacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına yorulur.

Rüyada hamile kalacağını öğrenmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına yorulur.

Rüyada gebe kalamamak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada toprak altında kalan birini görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile kalacağını görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine delalettir.

Rüyada hamile kalan birini görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, dolandırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments