Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörde fare görmek

Rüyada asansörde fare görmek

Rüyada asansörde fare görmek çoluk çocuğa karışacağına, gözyaşının dineceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, ekmeğinin artacağına işaret eder.

Rüyada asansörde fare gördüyseniz:

  • Her alanda bilginizi arttırmaya çalışmalısınız.

Rüyada asansörde fare görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansör boşluğunda kalmak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada asansöre binmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörde kalmak fakirlik yaşayacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine işaret eder.

Rüyada asansör kapısına sıkışmak üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, başarısının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet eder.

Rüyada asansörden düşen birini görmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörden inememek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments