Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörden inememek

Rüyada asansörden inememek

Rüyada asansörden inememek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, kalp kırmayacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörden inememek gördüyseniz:

  • Tazelenen anılar bundan sonra ne yapmak istediğiniz üzerinde düşünmenize neden olabilir.

Rüyada asansörden inememek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ingilizce yazı okumak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada trenden inememek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatıdan inememek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine yorulur.

Rüyada ingiliz birini görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökten inen melek görmek gönül sızılarının dineceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ismet inönüyü görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna işaret eder.

Rüyada ingiliz bayrağı görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments