Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörde deprem olduğunu görmek

Rüyada asansörde deprem olduğunu görmek

Rüyada asansörde deprem olduğunu görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, insanlara iş öğreteceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, huzurunun kaçacağına, prestij kaybı yaşanacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada asansörde deprem olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi her zamankinden daha fazla görünür kılabilirsiniz.

Rüyada asansörde deprem olduğunu görmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada asansörle gökdelene çıkmak adının her yerde geçeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörün yandığını görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine yorulur.

Rüyada asansörde yükselmek iyi geçiminin de bozulacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörle yükseğe çıkmak yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada asansör kalmak muradınıza ereceğinize, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörde kalmak ve kurtulmak en kısa zamanda ayağa kalkacağına, kafasını rahatlatacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına delalet eder.

Rüyada büyük asansöre binmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments