Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun kolunda bilezik görmek

Rüyada komşunun kolunda bilezik görmek

Rüyada komşunun kolunda bilezik görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşunun kolunda bilezik gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeniz eski bir arkadaşınızla tekrar bağlantı kurmanıza neden olabilir.

Rüyada komşunun kolunda altın bilezik görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşunun kolunda bilezik görmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işaret eder.

Rüyada iki kolunda bilezik görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına delalet eder.

Rüyada başkasının kolunda altın bilezik görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada koluma altın bilezik takmak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kendi koluna bilezik takmak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının kolunda altın bilezik görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, sorunları ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada birinin kolunda bilezik görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, ünleneceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments