Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kolunda bilezik görmek

Rüyada birinin kolunda bilezik görmek

Rüyada birinin kolunda bilezik görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, ferahlayacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işarettir.

Rüyada birinin kolunda bilezik gördüyseniz:

  • Çoğu zaman bazı şeylerdeki potansiyeli herkesten önce görebiliyorsunuz.

Rüyada kolunda bilezik kırılmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına alamet eder.

Rüyada kolda altın bilezik görmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına inanılır.

Rüyada koluna burma bilezik takmak diploma ve meslek sahibi olacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına inanılır.

Rüyada kolda bilezik görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kolunda bilezik görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını kolunda altın bilezik görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, hastalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kollarında bilezik görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada annenin kolunda bilezik görmek hile ile mal elde etmeye, az da olsa kazanç elde edeceğine, kişinin her türlü zenginliğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments