Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının kolunda altın bilezik görmek

Rüyada kızının kolunda altın bilezik görmek

Rüyada kızının kolunda altın bilezik görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, suç işleyeceğine delalet eder.

Rüyada kızının kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Rüyada kızının kolunda altın bilezik görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına işaret etmektedir.

Rüyada annemin kolunda altın bilezik görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin kolunda altın bilezik görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesinin kolunda altın bilezik görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, sıkıntıların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koluma altın bilezik takmak sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına tabir olunur.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada altın bileziği başkasının kolunda görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada altın bilezik koluna takmak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments